Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /var/www/vhosts/ehri.nl/httpdocs/index.php on line 10 Over Ehri | EHRI Rotomoulding
 
   
 

In 1969 start Dhr. H. Koopman een elektrotechnisch bedrijf, een bedrijf dat de basis vormt  voor de organisatie die in 1978 de naam EHRI krijgt. Kenmerkend voor het bedrijf is het innovatieve karakter en het oplossend vermogen en dat is, vandaag de dag, nog steeds het handelsmerk van EHRI, met de missie: duurzame bescherming, ontwikkelen en produceren voor de buitenkant van pijpen en de binnenkant van afsluiters en vloeistofmeters.

Het begon eigenlijk in 1979 toen EHRI gevraagd werd een mechanische oplossing te zoeken om het tijdrovende handwerk, dat het coaten van pijpen in die tijd was, aanmerkelijk te verkorten. Zo speelde EHRI, nu meer dan veertig jaar geleden een belangrijke rol bij de ontwikkeling van het GRE Coating proces. Het is ook EHRI, die in 1985 als eerste in Europa begint met Rotomoulding waarbij fluorproducten worden toegepast.

De productie-eenheid waarvan de oven een belangrijk onderdeel vormt, wordt ontworpen en gebouwd in eigen beheer. Ook de software die de oven aanstuurt en het draaiproces regelt wordt door EHRI zelf ontwikkeld. Door de overname van Troost Coatings in1998, het bedrijf waarmee samen de GRE Coating is ontwikkeld, en door de samenwerking die in 2010 met Stopaq wordt aangegaan is EHRI klaar voor een toekomst waar in- en uitwendige bescherming van vloeistof transporterende systemen op een wereldwijde schaal kan worden aangeboden. De relatie die EHRI met opdrachtgevers heeft, is evenals de oplossingen die geboden worden, duurzaam.