Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /var/www/vhosts/ehri.nl/httpdocs/index.php on line 10 Het EHRI Proces | EHRI Rotomoulding
 
   
 

Het EHRI Proces

De computergestuurde rotomoulding machine die is ontwikkeld door EHRI is een aanzienlijke verbetering van het standaard rotomoulding lining voor ETFE, PFA, EHRI-08, PEEK.

De ontwikkeling is gecentreerd rond een speciale computergestuurde machine die in staat is om een gelijkmatige temperatuur van ongeveer 430 ºte genereren. Het object wordt ingeklemd in een houder die roteert rond twee assen. Meerdere objecten van verschillende formaten of vormen kunnen tegelijkertijd worden verwerkt. Het object wordt vervolgens onderworpen aan een bepaalde rotatiebeweging en een bepaald temperatuur profiel voor de volledige duur van het proces. Een speciaal computerprogramma controleert en bewaakt het gehele proces.

De invoergegevens en de individuele stadia van de verwerking worden uitgebreid gedocumenteerd. Deze documentatie maakt het ook mogelijk een vergelijking te maken tussen gewenste waarden en de werkelijke waarden voor alle afzonderlijke items. Een aanzienlijk groter aantal verwerkingsfases kan worden uitgevoerd met de computer, in vergelijking met de handbediening van andere methoden.


De EHRI werkwijze kan worden gebruikt voor elke vorm en complexiteit. Daarom kan een uniforme coating worden bereikt  zonder problemen op onderdelen zoals excentrische verloopstukken, passtukken, vertakkingen, gebogen stukken, pompen, afsluiters en op flowmeters met een afmeting van 2.30x2.30 meter.